Betalning

Vilka betalningsmetoder föredrar du?

För närvarande accepterar vi huvudsakligen kreditkort (Visa, Mastercard, JCB).

Fördelar med att använda kreditkort:

1. Säker: Kreditkort döljer dina finansiella detaljer så att du inte behöver dela dem online. Vi skyddar också dina inköp så bara om det finns ett problem kan du få tillbaka pengarna.

2. Snabbt: Med kreditkort kan du betala med några enkla klick. Inget krångel att få ut din plånbok eller skriva dina kortuppgifter till olika webbplatser. Allt du behöver är din e-postadress för snabb och enkel betalning.

3. Överallt: Kreditkort accepteras på tusentals webbplatser, från ledande varumärken till små oberoende återförsäljare. Så var du än handlar, leta efter kreditkortlogotypen för att betala säkrare och snabbare sätt.

När det gäller de extra internationella avgifterna, sker situationen i allmänhet sällan. Men om avgifterna kräver att kunderna måste betala för det. Hoppas för din förståelse.

Vi vill påminna alla kunder om vilka de är ansvariga för eventuella lokala hanteringsavgifter och intermediära bankhanteringsavgifter. Därför bör kunderna bekräfta totala betalningsbelopp med sin lokala bank. Om vi ​​har mottagit din betalning kommer vi att ge dig e-post för att bekräfta. Så när du betalar framgångsrikt, glöm inte att kolla din e-postadress.